Sponzori / donatori / partneri

59. hrvatski i 19. međunarodni Simpozij agronoma
11. do 16. veljače 2024. - Hotel Lacroma **** Dubrovnik, Hrvatska

Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet organizira te 59. hrvatski i 19. međunarodni simpozij agronoma.

Kao etablirana manifestacija koju organiziraju Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet i Fakultet agrobiotehničkih znanosti Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera Osijek, Simpozij kao glavni cilj ima predstaviti znanstvene rezultate hrvatskih i inozemnih istraživača i na taj način omogućiti bolji prijenos znanstvenih dostignuća u poljoprivrednu proizvodnju.

Uz znanstvenike i stručnjake iz različitih područja, na Simpoziju će sudjelovati i poduzetnici te predstavnici raznih tvrtki.

Simpozij su stoga idealna prilika za promociju tvrtki i za susret s kolegama - postojećim i budućim poslovnim partnerima.

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja u svezi sponzorstva / donacije, obratite nam se na adresu elektroničke pošte sa@agr.hr

Nadamo se da će i vaša tvrtka postati naš sponzor, te da ćemo se uskoro sresti u Dubrovniku!

Sponzori / donatori / partneri

Zlatni

Srebrni

Hrvatska gospodarska komora

Brončani

Ostali

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.