Sponzori

Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet organizira Međunarodni samit o obnovljivim izvorima energije (INSORE 2023) te 58. hrvatski i 18. međunarodni simpozij agronoma.

Kao etablirana manifestacija koju organiziraju Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet i Fakultet agrobiotehničkih znanosti Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera Osijek, Simpozij kao glavni cilj ima predstaviti znanstvene rezultate hrvatskih i inozemnih istraživača i na taj način omogućiti bolji prijenos znanstvenih dostignuća u poljoprivrednu proizvodnju. U 2023. godini događaj će biti obogaćen Samitom u organizaciji Sveučilišta u Zagrebu Agronomskog fakulteta i North East Renewable Energy Research Lab, Indija, koji će prethoditi Simpoziju agronoma. Glavni cilj Samita je predstaviti i raspraviti moguća rješenja za implementaciju klimatski prihvatljivih inovacija i tehnologija obnovljivih izvora energije.

Uz znanstvenike i stručnjake iz različitih područja, na Samitu i Simpoziju će sudjelovati i poduzetnici, predstavnici tvrtki koje su povezane s inovacijama i tehnologijama iz područja obnovljivih izvora energije i poljoprivrede iz Hrvatske i Indije.

Samit i Simpozij su stoga idealna prilika za promociju tvrtki i za susret s kolegama - postojećim i budućim poslovnim partnerima.

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja u svezi sponzorstva / donacije, obratite nam se na adresu elektroničke pošte sa@agr.hr

Nadamo se da će i vaša tvrtka postati naš sponzor, te da ćemo se uskoro sresti u Dubrovniku!

 

Sponzori / donatori

Platinasti sponzori

Zlatni sponzori

Srebrni sponzori

Ekoterra
Hrvatske šume
OIE Hrvatska
Hrvatska gospodarska komora
Janaf

Brončani sponzori

Ostali sponzori

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.