Senzorske radionice i degustacije sira, vina, suhomesnatih proizvoda i meda
59. hrvatski i 19. međunarodni Simpozij agronoma (SA2024)

Kako bi se predstavila bogata i tradicionalna hrvatska gastronomija, u ponedjeljak, 12. veljače 2024. održati će se četiri senzorske radionice. Radionice će biti posvećene siru, vinu, suhomesnatim proizvodima i medu. Svaka tema će biti prezentirana zasebno ali u istom terminu, tako da se možete prijaviti samo za jednu radionicu. Svaka radionica trajati će 45 minuta, a sastojati će se od stručnog predavanja i vođene degustacije najkarakterističnijih proizvoda. Nakon pojedinačnih i tematskih sesija organizirat će se zajednička degustacija kako bi se bolje upoznali svi proizvodi u kojima možemo uživati.

  • Degustacija sireva i senzorska radionica
  • Degustacija vina i senzorska radionica
  • Degustacija suhomesnatih proizvoda i senzorska radionica
  • Degustacija meda i senzorska radionica

Predavači

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.