Senzorske radionice i degustacije sira, vina, suhomesnatih proizvoda i meda
59. hrvatski i 19. međunarodni Simpozij agronoma (SA2024)
Kako bi se predstavila bogata i tradicionalna hrvatska gastronomija, u ponedjeljak, 12. veljače 2024. održati će se četiri senzorske radionice. Radionice će biti posvećene siru, vinu, suhomesnatim proizvodima i medu. Svaka tema će biti prezentirana zasebno ali u istom terminu, tako da se možete prijaviti samo za jednu radionicu. Svaka radionica trajati će 45 minuta, a sastojati će se od stručnog predavanja i vođene degustacije najkarakterističnijih proizvoda. Nakon pojedinačnih i tematskih sesija organizirat će se zajednička degustacija kako bi se bolje upoznali svi proizvodi u kojima možemo uživati.
- Degustacija sireva i senzorska radionica
- Degustacija vina i senzorska radionica
- Degustacija suhomesnatih proizvoda i senzorska radionica
- Degustacija meda i senzorska radionica